Äntligen – ena fårafilt

Kolla här då! Garnet tycks ha varit på villovägar ett tag innan det nådde mig, men nu är det alltså dags. Snabbmiddag, tekopp, rota fram älsklingssticka nr 3 och så LÄGGA OPP!

bild-10

Detta ska alltså bli den fullkomligt enastående filten Rams and Yowes av Kate Davies, en av mina favoritdesigners, och garnet är från Jamieson & Smith. Jag har längtat länge efter att få prova det.

Garnet ska enligt utsago också räcka till den lilla fåraprydda baskern Sheep Heid som även den kan skönjas på bilden om man kisar ordentligt. Det vore väl trevligt!

5 svar på ”Äntligen – ena fårafilt

 1. Den som väntar på nåt gott osv… 🙂 Det är ett helt fantastiskt garn, det liksom bara lägger sig på plats och det är ett sånt underbart liv i färgerna. Hur mina bilder ska kunna göra dem rättvisa återstår att se…

 2. Hej, jag har också mönstret på fåren, den år UNDERBAR, det som skrämmer mig är att det är engelska, har du en översättning ? Jag önskar att hade en översätting till svenska just nu ligegr den bara och väntar. Lycka till med ditt verk
  //Monica

 3. Hej Monica!
  Jag har ingen översättning, tyvärr – jag är översättare till yrket så det löser sig liksom av sig självt. Men jag vill ändå verkligen råda dig till att göra ett försök att sticka filten! Det finns massor av bra sidor som förklarar de olika sticktermerna, och om du skulle köra fast alldeles hjälper jag gärna till! Kör hårt!

  • Tack för ditt svar, ja jag kommer att börja på den, Tack för att jag kan fråga dog, önskar dig en hörlig advent med fårfilt.
   //Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *