Patriarkatet faller – under din livstid

untitled-39

Maria Lärkängs fantastiska Gudrunvantar! Jag stickade ju ett par till min syster för ett bra tag sen men ville förstås ha egna också. De har varit klara länge, bilderna är från i vintras, och jag har använt dem massor. Vi är många som går runt i Gudrunvantar och vinkar till varandra nu. Det är gött.  untitled-36Det är väldigt pillig stickning emellanåt, men så tillfredsställande samtidigt.untitled-46Garnet jag använde var dels Arwetta Classic i en fantastisk gammelrosa färg som inte riktigt kommer till sin rätt här på bilderna, och dels något vitt restgarn som jag inte har kunnat identifiera. Det rosa blev jag så förtjust i att jag beställde TRÖJMÄNGD!

1 svar på ”Patriarkatet faller – under din livstid

  1. Dom är ju helt rätt i tiden!! Så sugen jag blev på att sticka ett par egna:)

    På bilden ser det röda ut att ha en ljus blårosa ton, vilket får den knutna näven mitt i, att framträda ännu tydligare:)

    Så spännande att du har beställt en tröjmängd av det rosa. Ser verkligen fram emot att få se den växa fram på din blog i kommande inlägg:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *