Hösthej!

peruvian

Inte en enda maska har jag stickat på hela sommaren, men nu när det äntligen höstas verkar det rassla igång igen. Häromveckan var jag på Strikk och man kan väl säga att det hela ballade ur lite. 22 nystan Peruvian. Det ska bli en regnbågskofta enligt Clara Falks recept och så säsongens Loki, förstås.

MerinoOch titta här då! 50 g supertunn ekomerino som Anna Dandelion har växtfärgat och som jag har köpt av min Instagramkompis Dödergök. Jag såg direkt vad det vill bli, men jag återkommer angående det.

Jag går och väntar på en liten Finch-leverans också. Jag har önskat mig en Rayures länge nu och nu får jag garnet av mig själv i försenad 40-årspresent. Hoppas att det kommer snart. Hoppas att det kommer i dag. Hoppas att det kommer inom en timme.

4 svar på ”Hösthej!

  1. Du tar verkligen igen sommarens icke-stickande med råge när det gäller att köpa in garn och starta nya projekt:D

    Regnbågskoftan lyser verkligen upp i höstmörkret, så jag kan förstå att du är sugen på att sticka den, och Rayures är ju verkligen inte fel att sticka såhär på höstkanten:)

  2. Hej! Letade efter ett bra mönster till en babyfilt, och hittade bilder på hearts and stars, Såg den även på ravelry men hur får man tag i mönstret?

    • Hej, Ellen! Kolla ”Published in” på filtens Ravelry-sida, där står var beskrivningen finns publicerad. Jag använde mig av en bok som står med i listan där, jag minns inte dess titel men den är skriven av Zoe Mellor och den brukar finnas på biblioteket. Mycket nöje! Det är ett härligt sticke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *