Det är på den här nivån det är

Jag kommer åt att sticka ett par varv på fårafilten då och då, men annars är det på sin höjd sånt här småpillerill som hinns med.

bild (20)Jag virkade rätt många såna här när jag låg i soffan och tittade på ”Doc Martin” i väntan på Dagges ankomst. Den rosa till höger var den första, vilket om inte annat syns på den taffliga näbben… Sen blev det flera. De två på bilden ovan fick åka till Halmstad med posten för att agera tröstisar åt lilla Kommandoran som gick och gjorde sig ordentligt illa under sommarlovet. Den på bilden nedan skulle visa sig bli Dags första kärlek. Han älskar den nåt så infernaliskt. Om det så är mörkaste natt och han egentligen sover när jag lägger honom på skötbordet börjar han skratta och babbla och fäkta när han ser den.

bild (19)Det ska ju vara fler egentligen. De ska sättas ihop till en riktig uggelmobil. Men i nuläget är det på den här nivån vi befinner oss. Man gör det man hinner.

Mönstret heter Baby Owl Ornaments och är busenkelt och riktigt roligt. Jag använde bomullsgarn från Järbo, såna där mininystan i skrikiga färger, men om jag virkar fler framöver tror jag att jag ska tulla lite på Cashmerino-stashen och de mildare färgerna där.

1 svar på ”Det är på den här nivån det är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *