Man ska gå ut starkt!

 

Två timmar efter att vi hade kommit hem från vår lilla Londonresa i går stod jag och vindade upp detta garn. Som jag har längtat efter att få sätta tänderna i lite Brooklyn Tweed-tweed! Även mönstret, Brownstone, är från Brooklyn Tweed. Det hela är inköpt på detta förbaskade ställe, där jag fick en sån inspirationschock att jag nästan handlade upp hela nästa månadshyra. Det är både tur och lite synd att vi inte har några såna garnaffärer i Stockholm. I slutändan lyckades jag lägga band på mig själv ordentligt och begränsa mig till dessa elva Shelter-härvor och ett stort nystan ljuvligt Sapphire-nånting som jag får återkomma till i en senare post.

Med denna luddiga lyxpralin återupptar jag alltså mitt stickningsbloggande. Några få tappra läsare från förr kanske minns ”Vifslan stickar”, som förde en tynande tillvaro under några år för att sedan dö helt vintern 2010. Jag har inte stickat särskilt mycket sedan dess, men nu är jag igång igen, med både nya projekt och såna som har legat i ide länge.

Väl återmött i garncybern, alltså – och glad påsk!

2 svar på ”Man ska gå ut starkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *