Ur spår, gubbjävlar!

Pow! Gudrun for president!

Gudrun

Jag har stickat vantar till mina systrar. Korven fick ett par Gudrun, förstås. Som alla vet är detta det bästa vantpåhittet världen skådat sen Eunny Jang knåpade ihop sina Anemoi för snart tio år sen.

Beskrivningen är otroligt välskriven och det var riktigt krävande stickning, jag fick ta en lång paus mellan första och andra vanten eftersom min hjärna är så trött, men det var roligt ändå och jag är väldigt stolt över resultatet. Snacka om meningsfullt handarbete. Till vintern hoppas jag ha gjort ett par till mig själv också.

(Jag använde Rauma Finullgarn och st 2,5.)

3 svar på ”Ur spår, gubbjävlar!

    • Ja, du måste sticka dig ett par, Heidi! Det är så himla rolig stickning och tänk vad gött att plocka fram dem sen framåt hösten! Pow!

  1. Pingback: Patriarkatet faller – under din livstid | Emilia stickar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *